Asielzoekers krijgen geheugenverlies door slaapdeprivatie in Heumensoord

Iedereen die wel eens op het internet heeft gezocht naar oorlogsmisdaden trof daar natuurlijk die gevangenis aan waar de bewakers dag en nacht het gejammer van Bruce Springsteen door de speakers lieten schallen voor tegen de gevangenen. Erger nog dan waterboarding want dat stopte nog eens als de beulen moesten pissen. Of dan begon het pas goed. Er was in iedergeval afwisseling.

Geluidsboarding
Geluidsboarding dus en het wordt al jaren door zorginstellingen zoals bijvoorbeeld Sint Jozef in Wijchen toegepast om de buurman uit de slaap te houden. Of door de Gemeente Wijchen als eigenaar van de riolerings- en kolkpompen die daar met hetzelfde doel onder de grond liggen. Kortom er zijn vele beulen die geluidsboarding als liefhebberij hebben waardoor brave burgers door deze slaapdeprivatie enge ziektes oplopen zoals Alzheimer.

Zorgbeulerij
Win-win situatie dus voor de ZZG Zorggroep die als eigenaar van de Sint Jozef voor deze afbeulerij verantwoordelijk is. Want de buurman die door al die geluids- en slaaphinder op den duur niet meer weet waar hij het zoeken en zelfs vergeten is dat hij ooit in die martelwoning als buur is gebromboard is dan als zorgpatiënt van harte welkom.

Cosmetische norm
Nu las ik dat de asielzoekers in Heumensoord hetzelfde overkomt als mij, de buurman van Sint Jozef te Wijchen. Dag en nacht een tiefusherrie waardoor je uit de slaap wordt gehouden, wat dus slaapdeprivatie wordt genoemd en waardoor je hersenen worden vernield. Naar mij luisteren ze niet en ik wordt met al mijn geklaag en gevloek prachtig via geluidsmetingen van 1 minuut en nog meer cosmetische lunstgrepen en commissies verteld dat er geen normen overtreden worden als ze er geweest zouden zijn. Normen die door de beulen zelf speciaal voor dit doel zijn opgesteld. En vervolgens wordt je het bos ingestuurd en mag je naar een bestuursrechter die alleen maar mag bekijken of er een norm overschreden is.

Hoofdpijntribunaal
Ik adviseer de asielzoekers in Heumensoord om geen brief naar commissies, gemeentes of ombudsmannen te sturen om vervolgens jarenlang met cosmetische doekjes voor het bloeden van het ene kastje van het generaal pardon naar de volgende muur in een bos te worden gestuurd, maar het onmiddellijk voor te leggen aan het oorlogs- en mensenrechtentribunaal in Den Haag.

Bronnen van alle ellende:
Omroep Gelderland
GeenStijl

Deel dit: