Blogs Nederland

Hier staat een overzicht van de laatste blogs van Nederlandse bloggers

 • Examen . . .
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 19:49

  Ik ben vandaag gezakt voor mijn biologie-examen. Ze vroegen wat er meestal in cellen zit . “Marokkanen” was blijkbaar niet het goede antwoord. Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 • VIDEO: VN-Agenda 21/30 uitgelegd in minder dan 5 minuten
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 19:13

  (Klik rechts onderin de balk voor Engelse ondertiteling) Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 • “SOLIDARITEIT”?!
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 19:04

  (Klik op de afbeelding voor groter beeld) Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 • FDP-politicus waarschuwt voor revolutie: “De mensen zullen het niet lang meer pikken”
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 18:21

  (Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron) De FDP-politicus Marco Buschmann waarschuwt in de corona-crisis voor een radicalisering van de Duitse middenklasse, er zou weldra een revolutie in de lucht kunnen hangen als dit zo doorgaat. Stukje bij beetje worden de … Lees verder →

 • FOTOSHOPPER: “Tijd om corona de schuld te geven”
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 17:24

  (Klik op de afbeelding voor groter beeld) Door: “bezorgde burger” (voor www.ejbron.wordpress.com)

 • Nationalisme boven globalisme!
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 17:12

  (Door: “Elise Nijmegen”) Het Europees Parlement, waar mijns inziens iedereen die nog een realistische kijk heeft op dingen eigenlijk wel van af wil, heeft medewerkers die net zo narcistisch zijn ingesteld als de leden van de Europese Commissie. De EU-parlementariërs … Lees verder →

 • Het Singer-Museum in Laren is genaaid
  by Hannibal on 30 maart 2020 at 17:00

  Dat het Singer-Museum in Laren is genaaid door de diefstal van een Van Gogh is niet de meest geïnspireerde kop boven een artikel die ik ooit verzon. Het is weer helemaal crisis, nu. Geld,... The post Het Singer-Museum in Laren is genaaid appeared first on Veren Of Lood.

 • NAVO breidt verder uit: Noord-Macedonië als 30e lidstaat opgenomen
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 16:30

  (Vertaling: E.J. Bron) De NAVO houdt onverstoorbaar aan haar expansiekoers vast. Nu nam het westelijke militaire bondgenootschap Noord-Macedonië als 30e lidstaat op. Het Balkanland trad officieel door het in bewaring geven van de toetredingsoorkonde in Washington tot het bondgenootschap toe. … Lees verder →

 • Corona – Mexico zakt er economisch diep in nu
  by Hannibal on 30 maart 2020 at 16:00

  Mexico zakt er economisch diep in nu, en dat belooft wat voor de rest van Zuid-Amerika met deze Corona-crisis. Alsof het er zo goed ging. De economische crisis die nu is losgebarsten heeft als... The post Corona – Mexico zakt er economisch diep in nu appeared first on Veren Of Lood.

 • CHINA . . .
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 15:20

  (Door: T.R.) Het corona-virus reisde de hele wereld rond vanuit Wuhan, maar bereikte Peking en Sjanghai niet… kan iemand dit verklaren? Ziet er zo logisch uit… Per slot van rekening crashte de Chinese aandelenmarkt niet… Amerikaanse en Europese markten deden … Lees verder →

 • Toekomstbeeld . . .!?
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 14:24

  Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com)

 • € 450 miljoen steun voor Marokko, € 6 miljoen voor Vlaanderen
  by E.J. Bron on 30 maart 2020 at 14:14

  (Door: “Danny”) ‘EU financiële corona-steun’ Het voorstel wordt in versneld tempo door de besluitvormingsmachine gejaagd. Vorige week hebben de ambassadeurs van de lidstaten het licht op groen gezet. Ze gaven ook hun goedkeuring aan het plan om het Europese solidariteitsfonds … Lees verder →

 • Rationeel regeren – wat nu met de economie?
  by Juvenalis on 30 maart 2020 at 14:00

  Het is in ons land maar droevig gesteld met de drang tot rationeel regeren. Natuurlijk, zo noemt men het dagelijkse gedoe wel, maar daarmee zet men zichzelf vooral te kijk. Dè grote vraag die... The post Rationeel regeren – wat nu met de economie? appeared first on Veren Of Lood.

 • Italië – Salvini oppert verlaten van Euro en EU
  by Hannibal on 30 maart 2020 at 12:30

  Dat Italië door de Corona-crisis ernstiger getroffen werd dan veel EU-landen tot nog toe gaat ook voor de EU extra nare consequenties krijgen. En vrijdag kwam ook nog het bericht dat ondanks de enorme... The post Italië – Salvini oppert verlaten van Euro en EU appeared first on Veren Of Lood.

 • Artsen en slechte tijdingen combineren moeizaam
  by Toon Kasdorp on 30 maart 2020 at 11:00

  Artsen zijn maar al te vaak onhandig met het overbrengen van de slechte tijdingen die onderdeel vormen van hun beroep, observeerde Toon Kasdorp. Op de boekenmarkt op het Spui, waar ik op vrijdag nog... The post Artsen en slechte tijdingen combineren moeizaam appeared first on Veren Of Lood.

 • Niet Rutte regeert, maar de angst voor allochtoon geweld
  by Hannibal on 30 maart 2020 at 09:30

  De angst voor allochtoon geweld zou kenmerkend zijn voor oudere autochtonen met xenofobie die zich uit in een anti-islamitische houding. Oh ja? Nou, nee. Binnen het kabinet regeert diezelfde angst voor allochtoon geweld, maar... The post Niet Rutte regeert, maar de angst voor allochtoon geweld appeared first on Veren Of Lood.

 • DENK – Kuzu dacht niet na – MSM op kousenvoeten
  by Hannibal on 30 maart 2020 at 08:00

  Een relletje bij DENK? Het meest herkenbare is dat het pas uitkomt lang nadat het heeft plaatsgevonden. Maar lange messen zijn niet religieus. Het vertrek van Kuzu was me ontgaan vorige week. Het verhaal... The post DENK – Kuzu dacht niet na – MSM op kousenvoeten appeared first on Veren Of Lood.

 • Economische aanraders 29-03-2020
  by Hoofdredacteur on 29 maart 2020 at 09:00

  Economische aanraders: Veren of Lood biedt u op zondag wekelijks een inkijkje in (minstens) 15 belangrijke of informatieve artikelen en interviews die vooral de voorafgaande 7 dagen op economisch terrein verschenen op onafhankelijke sites.... The post Economische aanraders 29-03-2020 appeared first on Veren Of Lood.

 • Collaborateurs in ‘de familie’
  by Toon Kasdorp on 28 maart 2020 at 17:00

  Een collaborateur heeft oud-minister Van der Klaauw Jorge Zorreguieta genoemd, de vader van Máxima. Collaborateurs heb je in soorten en maten. Hoewel de term collaborateur meestal toegepast wordt op mensen die met een buitenlandse... The post Collaborateurs in ‘de familie’ appeared first on Veren Of Lood.

 • Over de NEXIT denktank en de betekenis van de EU – Rico Brouwer en Frans van der Werf
  by Cafe Weltschmerz on 28 maart 2020 at 14:15

  Het is tijd om uit te gaan van onze kracht en niet van het nietszeggende compromis’, zo staat op de website van de NEXIT-denktank. Rico Brouwer gaat in gesprek met Frans van der Werf... The post Over de NEXIT denktank en de betekenis van de EU – Rico Brouwer en Frans van der Werf appeared first on Veren Of Lood.