Blogs Nederland

Hier staat een overzicht van de laatste blogs van Nederlandse bloggers

 • Veroordeelde verkrachter mag niet na 50 jaar worden uitgezet
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 20:04

  Een Marokkaanse man die al bijna vijftig jaar in Nederland woont, mag niet worden uitgezet. Ondanks een veroordeling van zware misdrijven, vindt de rechter het disproportioneel om zijn verblijfsvergunning in te trekken. De man kwam als 4-jarige naar Nederland, en … Lees verder →

 • SATIRE
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 19:56

  Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com) h/t “Tistochwat”

 • Dappere David tegen monster Goliath
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 19:48

  (Door: Jan A.) Je ziet drie groepen mensen in onze samenleving: verdedigers – verraders – vreemdelingen. Verraders en vreemdelingen klitten samen, ze kruipen samen in bed. Verdedigers vallen uit de boot (het bed). Onze samenleving polariseerde vroeger rond kapitaal, nu … Lees verder →

 • EU is een ‘regional globalism’ constructie op weg naar een ‘one world government’
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 19:40

  (Door: “Balkanske priče”) Cultureel marxisten zijn bezig de Europese beschaving te vernietigen. De EU zegt te staan voor Europese waarden, maar verwelkomt migranten die deze waarden haten, verwelkomt migranten die deze waarden minachten en het liefst zo snel mogelijk de … Lees verder →

 • VIDEO: Zorgen bij PVV over veiligheid Geert Wilders
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 19:28

    Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com) h/t “Wachteres”)

 • Genoeg is genoeg!
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 19:17

  Door: K. v. W.  (voor www.ejbron.wordpress.com)

 • “Some people did something” in Noord-Holland
  by Bokito on 20 november 2019 at 18:00

  Ik keek naar Teletext, en dacht: “Some people did something”. Veel meer viel er uit onderstaand berichtje dan ook niet te destilleren. De woorden “Some people did something” werden legendarisch dankzij het Democratische lid... The post “Some people did something” in Noord-Holland appeared first on Veren Of Lood.

 • Barr – obstructie hindert functioneren Amerikaanse overheidsmachine
  by Hannibal on 20 november 2019 at 16:30

  De Amerikaanse minister van Justitie heeft afgelopen weekend in een speech gesteld dat de obstructie door de Democratische Partij het functioneren van de Amerikaanse overheid bedreigt. Barr sprak voor de Federalist Society, een hoog... The post Barr – obstructie hindert functioneren Amerikaanse overheidsmachine appeared first on Veren Of Lood.

 • ‘Racisme’, is een tè giftig woord geworden
  by Peter Louter on 20 november 2019 at 15:00

  De kreet ‘racisme’ gaat maar al te vaak vergezeld van een walm van opportunistische beschuldigingen, die inhoudelijk nogal leeg zijn. De aanval van een dertigtal Hagenezen op een ‘congres’ van KOZP wil maar geen... The post ‘Racisme’, is een tè giftig woord geworden appeared first on Veren Of Lood.

 • Polen, Europees Hof van Justitie & juridische schizofrenie
  by Hannibal on 20 november 2019 at 13:30

  Kritiek op Polen is spek voor de bek van de ondersteuners van Frans Timmermans, maar de schizofrenie van de uitspraak van het Europees Hof van Justitie geeft zeer te denken. Niet bij onze staatsomroep,... The post Polen, Europees Hof van Justitie & juridische schizofrenie appeared first on Veren Of Lood.

 • Stakingsrecht – als de vuilnismannen staken
  by Toon Kasdorp on 20 november 2019 at 12:00

  Iedereen in de wereld van vakbonden en werkgevers kan leven met het stakingsrecht. Maar kan het publiek dat ook, vroeg Toon Kasdorp. Vier jaar geleden staakten de vuilnismannen. Dat staken doen ze niet alleen... The post Stakingsrecht – als de vuilnismannen staken appeared first on Veren Of Lood.

 • Klimaathoax en de agitprop van staatsomroep NOS
  by Hannibal on 20 november 2019 at 10:30

  Op slinkse wijze houdt de Nederlandse staatsomroep NOS de klimaathoax levend. door selectieve berichtgeving op tal van manieren. Als er geen nieuws is om mensen aan te jagen worden desalniettemin via koppen op Teletext... The post Klimaathoax en de agitprop van staatsomroep NOS appeared first on Veren Of Lood.

 • IS-vrouwen – ze zijn er, wat nu?
  by Hannibal on 20 november 2019 at 09:00

  Het enige positieve dat te melden valt over het arriveren van de beide IS-vrouwen die Turkije gisteren naar ons land deporteerde is dat ze prompt werden gearresteerd. Wanneer ze weer worden los gelaten lijkt... The post IS-vrouwen – ze zijn er, wat nu? appeared first on Veren Of Lood.

 • Het verdedigen van onze tradities en normaliteit is noodzaak in deze linkse globalistische tijden
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 06:53

  (Door: “Elise Nijmegen”) In tegenstelling tot Nederland gaat het in Hongarije, dat zijn burgers wel beschermt tegen de islamitische invasie die is opgezet door de VN en EU, wel goed en is Hongarije nu één van de snelst groeiende economieën … Lees verder →

 • VIDEO Jensen: “Laat je niet ontmoedigen”
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 05:55

    Geplaatst door: E.J. Bron (www.ejbron.wordpress.com) h/t “Tistochwat”

 • Nobelprijzen . . .
  by E.J. Bron on 20 november 2019 at 05:49

  Door: K. v. W.  (voor www.ejbron.wordpress.com)

 • Pegida-Zwarte Pieten in Apeldoorn, Hilversum en Nijmegen
  by E.J. Bron on 19 november 2019 at 19:47

  (Door: “Helena”) Nederland snakt naar de échte Zwarte Piet! Al is de leugen nog zo snel, Petra van Wingerden-Boers, de waarheid achterhaalt men wel! Hoppa, mee in de zak,  en voor straf een enkeltje naar Spanje toe, na een ferme … Lees verder →

 • EK-kwalificatie voetbal is een grote klucht
  by Bokito on 19 november 2019 at 18:00

  Ik heb niks tegen een potje voetbal kijken, soms is het zelfs erg leuk. Maar de EK-kwalificatie voetbal is simpelweg een bizarre klucht. Vanavond zijn de laatste wedstrijden vanaf 20:45. Nederland speelt tegen Estland... The post EK-kwalificatie voetbal is een grote klucht appeared first on Veren Of Lood.

 • USA2020 – gematigde Democraten slaan terug, maar zijn al te laat
  by Hannibal on 19 november 2019 at 16:30

  De Democratische voorverkiezingen voor USA2020 zijn nu officieel ontaardt in een gevecht tussen Amerikaans links en extreemlinks. Geen prettig gezicht. Maar heel beslist ook een logisch gevolg van de hysterie over Russiagate en alle... The post USA2020 – gematigde Democraten slaan terug, maar zijn al te laat appeared first on Veren Of Lood.

 • Iran – de Amerikaanse sancties werken uitstekend
  by Hannibal on 19 november 2019 at 15:00

  De ongeregeldheden in Iran bewijzen het gelijk van president Trump om geen oorlog tegen het land te beginnen met de aanval op Amerikaans drones en Saudische tankers als excuus. De Iraanse regering heeft de... The post Iran – de Amerikaanse sancties werken uitstekend appeared first on Veren Of Lood.