Blogs Nederland

 • 4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’
  Diep in de ruimte is iets vreemds gaande. Astronomen hebben vier objecten ontdekt die cirkelvormig zijn en die langs de rand extra helder zijn. De wetenschappers hebben geen idee in welke categorie ze de objecten ... Dit artikel 4 mysterieuze objecten gespot in diepe ruimte. ‘Nog nooit eerder gezien’ is… Read more »
 • Ongekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepeltOngekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepelt
  De partij van premier Mark Rutte staat met ruim 40 zetels op eenzame hoogte. Gisteren kon je nog in de media lezen dat hij ‘de meest populaire premier van de laatste 40 jaar is’. Tegelijkertijd ... Dit artikel Ongekend populair? 87 procent Nederlanders wil dat Rutte ophoepelt is geplaatst op… Read more »
 • Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te stervenSchokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven
  Er is een ware crisis gaande, die we niet in de gaten hebben. In tegenstelling tot Corona is dit een werkelijk gevaar. Volgens de grootste analyse ooit, lijden wereldwijd ruim 124 miljoen kinderen aan obesitas, ... Dit artikel Schokkend: Meer dan 124 miljoen kinderen dreigen vroeg te sterven is geplaatst… Read more »
 • Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’
  Premier Mark Rutte zat vrijdag aan het diner met de Italiaanse premier Giuseppe Conte. Ze spraken onder meer over het Europees herstelfonds. Rutte trekt een harde lijn bij dat fonds, maar ‘lijkt nu meer ruimte ... Dit artikel Wilders: ‘Rutte laat Nederlanders keihard in de steek. Schandalig!’ is geplaatst op… Read more »
 • Woke racisme – alles wat hen niet uitkomtWoke racisme – alles wat hen niet uitkomt
  Heeft u ook zo het gevoel de laatste tijd dat alles wat je denkt racisme is, als het van de wokies af moet hangen? Klopt. Dus bent u een racist. Ja, u leest het goed: u bent een racist. Tenzij u een kleurtje heeft, maar dat voorkomt dan dat u… Read more »
 • Zuid Chinese Zee en Taiwan factor in USA2020?Zuid Chinese Zee en Taiwan factor in USA2020?
  De regering-Trump neemt steeds nadrukkelijker een agressiever houding aan tegenover de Chinese claims in de Zuid Chinese Zee. En dat gebeurt vooralsnog buiten het aandachtsgebied waarover de Europese media gewoon zijn te berichten. Maar als er daadwerkelijk een conflict ontstaat dat verder gaat dan patrouilleschepen die met elkaar in aanvaring… Read more »
 • Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’
  Actiegroepen De Buren en Vrij Normaal hebben in de nacht van zondag op maandag zo’n 100 spandoeken opgehangen in Friesland. Met de actie laten ze weten ‘helemaal klaar’ te zijn met de coronamaatregelen. De spandoeken ... Dit artikel Friesland vol met spandoeken tegen coronamaatregelen: ‘Media = vergif’ is geplaatst op… Read more »
 • Leve de gelovigen, we gaan dansend ten onder!Leve de gelovigen, we gaan dansend ten onder!
  Gaan we straks dansend ten onder? Frits Bosch laat zien dat de beweegredenen van veel ‘schuldbewustzijn’ aangepraat kuddegedrag is. “We hebben te maken met een incompetente en ontspoord politiek systeem dat zich laat manipuleren door talloze belangengroepen die dat systeem in een wurggreep hebben weten te krijgen en hun eigen… Read more »
 • Eurobonds, geld en EU-top deze weekEurobonds, geld en EU-top deze week
  De basis van de huidige crisis binnen de EU, om u te herinneren – was de instelling van Eurobonds of eventueel andere transfermiddelen. Vanwege Corona, of iets anders. U begrijpt: het gaat niet om de Eurobonds per se, het gaat er de EC en Merkel/Macron nu om het principe van… Read more »
 • Zwaar verontreinigd vlees verdwijnt in onze kroketten en bitterballen. ‘Hier maak ik me echt heel boos over’Zwaar verontreinigd vlees verdwijnt in onze kroketten en bitterballen. ‘Hier maak ik me echt heel boos over’
  Vlees van runderen die leefden in het natuurgebied rondom Slot Loevestein blijkt verontreinigd te zijn. Het vlees is teruggeroepen en klanten die mogelijk vlees van deze locatie hadden, is verzocht dit weg te gooien, laat ... Dit artikel Zwaar verontreinigd vlees verdwijnt in onze kroketten en bitterballen. ‘Hier maak ik… Read more »
 • Een hervorming van de EU-samenwerkingEen hervorming van de EU-samenwerking
  Over de EU-samenwerking bestonden en bestaan misverstanden. Dit artikel adresseert beide, maar laat geen twijfel over de gewenste oplossing. Martin Sommer vergiste zich toen hij opmerkte tijdens het colloquium ter ere van de tachtigste verjaardag van Frits Bolkestein, dat wij door Olli Rehn en een aantal andere Brusselse ambtenaren worden… Read more »
 • Aangepaste coronawet is nog gevaarlijker: ‘Dit gaat veel te ver’Aangepaste coronawet is nog gevaarlijker: ‘Dit gaat veel te ver’
  Het kabinet heeft het aangepaste voorstel van de coronawet naar de Tweede Kamer gestuurd. De wet, die eigenlijk op 1 juli had moeten ingaan, is aangepast vanwege alle kritiek. De volgende stap is om de ... Dit artikel Aangepaste coronawet is nog gevaarlijker: ‘Dit gaat veel te ver’ is geplaatst… Read more »
 • Hoe men bewust een mediaperspectief kanteltHoe men bewust een mediaperspectief kantelt
  Vanmorgen zag ik weer eens hoe men bewust een mediaperspectief kantelt. Bewust of ongelukje? Hoogstens kun je zeggen: ongecoördineerd. Als ik niet toevallig het bericht uit het AD als eerste had gezien, had ik mogelijk nooit meer het tweede stukje bekeken. Nu deed ik dat omdat iemand die ik vertrouw… Read more »
 • Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?
  Wist je dat het erg gevaarlijk is als je toestaat geïntimideerd te worden door andere mensen of situaties? Als je dat namelijk toestaat, dan dans je in feite naar de pijpen van een ander. Slechts ... Dit artikel Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten? is geplaatst… Read more »
 • Boerenprotesten – ultimatum en afwijzing binnen een uurBoerenprotesten – ultimatum en afwijzing binnen een uur
  Hoe de zaken met de boerenprotesten verlopen werd gisteren wel heel duidelijk toen het FDF een ultimatum aan de minister stelde. Het ging allemaal heel snel.. Om 13:15 uur berichtte de NOS: Het antwoord kwam al om 13:55 uur: Zo’n beetje met kerende post, derhalve. Je vraagt je af of… Read more »
 • Hoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepenHoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepen
  De Soros Foundation stopt 220 miljoen dollar in BLM en aanverwante organisaties. De Open Society Foundations (OSF) laat weten dat de donaties onder meer moeten helpen om de politie op de schop te gooien. Het ... Dit artikel Hoppa: George Soros stopt 220 miljoen in radicale BLM-groepen is geplaatst op… Read more »
 • Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te houden. ‘Intens slecht mens’
  Afgelopen maand liet Egypte weten bereid te zijn om militair in actie te komen in buurland Libië. In het machtsspel om het Noord-Afrikaanse land laat Egypte nadrukkelijk van zich horen. President Sisi zei dat hij ... Dit artikel Kaag smijt midden in reces met belastinggeld om oorlogen in stand te… Read more »
 • BLM-camouflage – het activistisch fiascoBLM-camouflage – het activistisch fiasco
  Dat schijnbare deugen van de binnenlandse terroristen die zichzelf niet snappen begint me de keel uit te hangen. Dat activistisch fiasco is een klucht. En ik ben niet de enige die het een beetje zat is. Zelf had ik de TV niet aanstaan gisterenavond, maar er hebben kennelijk enige masochisten… Read more »
 • Turkije, Armenië, Azerbeidzjan – de volgende interventie?Turkije, Armenië, Azerbeidzjan – de volgende interventie?
  De spanningen tussen Armenië en Azerbeidzjan liepen afgelopen gisteren plotseling ernstig op, en Turkije bemoeit zich ook daar mee. Historisch is dat niet heel vreemd, bovendien grenst het aan beide landen. Maar gezien de vele fronten waar de regering-Erdogan al actief is wellicht niet de meest voor de hand liggende… Read more »
 • Gelden VN-rechten voor àlle inheemse volken?Gelden VN-rechten voor àlle inheemse volken?
  De inheemse volken hebben rechten, verklaarde de VN. Een uitgebreide lijst, zelfs. Maar is dat te rijmen met stimuleren van emigratie naar Europa? Wat als de VN-verklaring over de rechten van inheemse volken ook geldt voor inheemse Europeanen? Deze interessante kwestie werpt de EU-sceptische club Gefira Foundation op over de… Read more »