Boosdoener betrapt en met film en geluid op de YouTube geplempt

Geluidshinder die veroorzaakt wordt door onder meer de mechanische ventilatie en afzuigkappen in de zorginstelling Sint Jozef te Wijchen.

Een stuk of 10 ventilatiepijpen op het dak zorgen voor snerpende geluiden in de woning die een kleine 20 meter er van verwijderd staat. Binnen en vooral ’s nachts klinkt het nog beter. De eigenaar, de ZZG Zorggroep zouden er héél graag iets aan doen maar ze weten niet wat. Misschien hebt u een suggestie. Het gebouw wordt overigens in de loop van volgend jaar gesloopt. Zou dat er iets mee te maken hebben?

Ongeveer dit geluid, maar ik denk dat het veel zachter was, werd door de Omgevings Dienst Regio Nijmegen in januari j.l. gemeten en bedroeg 47 dB en viel dus niet binnen de norm van 40 dB. Na flink aandringen en wat miepen over de Wet Openbaarheid van Bestuur kreeg ik een geluidsrapport waar dat in stond.  Je zou dus als volslagen leek zeggen dat de herrie dus 7 keer te hard was. Reden genoeg om iemand zijn rijbewijs af te pakken. Maar nee dus, mijn verzoek om de zaak aan te pakken werd afgewezen. Misschien heeft er iemand een tiepvaut gemaakt. We zoeken het uit en laten het jullie weten.

Als je in de buurt woont en ook deze teringherrie hoort meldt dat dan even via het contactformulier.

Deel dit: