De EU pakt eindelijk de geluidshinder door stofzuigers aan

Goed dat de EU er is en daarom nu ook goed nieuws voor mannen. Eindelijk wordt de belangrijkste veroorzaker en de gesel van de slachtoffers van fluitende geluidshinder aangepakt. De stofzuiger krijgt eindelijk een beurt en gaat eraan.

Die huilbezems mogen vanaf 2017 alleen nog maar verkocht worden in de versie van 900 Watt.  Daar ben je dus voor het zuigen van een kamertje van 25m2 ruim 3 uur zoet mee tegen vroeger 3 minuten. Dus dan kun je net zo goed de bezem en de zwabber maar weer uit het museum halen want dan ben je in 4 minuten klaar. Heb ik alvast gedaan en het aantal haarballen dat ik tegenwoordig ophoest is al met de helft afgenomen.

Als volgende wordt het scheerapparaat aangepakt. Dat is zo’n electrisch ding waar je bulten van in de hals krijgt. Vrouwen gebruiken hem om de poes te scheren, bikinilijn noemen ze die. Ik zie het nut er niet van in want ik scheer me nauwelijks en als ik dat al doe is het nat. Met zo’n wegwerpmesje van de Lidl, 1200 stuks voor 99 cent of zo. Maar goed, er zijn mensen die horendol worden van dat gescheer de hele dag van de buurman 4 blokken verderop. Geluidsdempers voor kinderen zijn ze ook al mee bezig, las ik laatst ergens. Ja, we gaan flink vooruit als samenleving.

Deel dit: