Geluidenlogboek van Het Orgelhuis maart 2013

Hieronder staan wat indrukken die ik gedurende deze periode heb genoteerd in een poging de bron van de geluidshinder op te sporen. Er zijn in diverse periodes geen meldingen in dit logboek geplaatst omdat ik afwezig was of er geen zin in had. Maar ook omdat er beloftes waren van de verhuurder Standvast Wonen om de zaak op te lossen. Of ik was in afwachting van een bezoek of een beloofde afhandeling door de professionele luisteraars van diverse instanties.

23-3-2013 Om 4 uur is het Fluitgeluid is niet meer te harden. Opgestaan en muziek opgezet. Slaap wordt hopelijk in de middag ingehaald. Nee dus.

24-3-2013 Fluitend geluid dat vanaf 3.00 uur steeds sterker wordt. Uiteindelijk om 4.30 opgestaan. Lijkt erop dat de bron de gasleiding is die door de meterkast loopt. Tegen 8.00 neemt de geluidssterkte af. Ik zie nu op elke hoek een verdachte, lijkt het.

24-3-2013 21.00 uur.  Harde wind buiten en koud weer. Fluitend geluid is weer keihard begonnen. Duidelijk hoorbaar in gehele woning, entree en bergingen. Lijkt op ‘griezelend’ geluid wanneer de wind door een schoorsteen van dunne verzinkte plaat raast. Varieert echter niet naar gelang windvlagen maar blijft op één (samengestelde) toon.

Deel dit: