Geluidshinder kan tegenwoordig ook al je leven redden

Een kidnapper werd horendol gemaakt door geluidshinder. Dezelfde soort geluidshinder waar wij al jarenlang knettergek van worden. Steeds maar weer dezelfde d(r)eun.

Gospelzangertje
Een 10-jarige jongen heeft zijn kidnapper tot waanzin gedreven door steeds maar weer hetzelfde liedje te zingen. De ontvoerder liet zijn slachtoffer uiteindelijk maar gaan. Hij kon er niet meer tegen  want hij werd horendol van die teringherrie.

Schuimbekopa
Volgens onbevestigde vermoedens heeft het jongetje deze levensreddende truc van zijn opa geleerd. Die woont ergens in de Muntenbuurt van Nederland in een Orgelhuis. Opa zat namelijk telkens als zijn kleinzoon op bezoek was op zijn computer te schuimbekken en vertelde ondertussen aan de kleine dat hij al jarenlang horendol wordt van steeds maar weer dezelfde teringgeluiden en dat hij gegijzeld en gekidnapt werd door de Woningbouw en de Gemeente omdat ze zijn verhuiskosten niet willen betalen en alleen maar overdag komen luisteren. Ja, dan ga je als kleine jongen wel zingen als er iemand tegen je zegt dat-ie je kidnapper is.

Deel dit: