Meldingen

Update: Graag had ik hier een heleboel meldingen ontvangen van mensen die net als ik horendol worden van kloppende, zoemende of snerpende herrie. Herrie die dag en nacht maar doorgaat en door geen enkele instantie serieus wordt genomen. In de afgelopen jaren heb ik in totaal 6 meldingen gehad waarvan er een aantal naar alle waarschijnlijkheid alleen in mijn e-mailadres geïnteresseerd waren zodat ik vanaf het moment dat ik braaf antwoord gaf kapot gespamt wordt.

In de tussentijd ben ik verhuisd naar een locatie waar ik niet meer door nachtelijke herrie van de koelmachines van de supermarkt Emté en de ventilatie- en aircopijpen van Zorgcentrum Sint Jozef uit de slaap wordt gehouden. Wel is er op de achtergrond een brom te horen die een weldaad is vergeleken met de helse geluiden op mijn vorige adres. Kortom, melden bij deze website is niet meer mogelijk, ik doe er niets meer mee omdat ik er nu wel achter ben dat het vechten tegen de bierkaai is.

Je kunt op deze pagina nog wel geluidshinder melden bij de onderstaande organisaties of instanties. Echte geluidshinder. Waar je horendol van wordt omdat je er dag en nacht naar moet luisteren. Waar je geen normale nachtrust meer door krijgt. Slaaphinder dus, met alle gezondheidsgevolgen van dien. Waar de gemeente en de woningbouw van zeggen dat het allemaal de schuld is van het laagfrequent geluid en dat iedereen weet dat daar echt niets aan te doen valt. Dat je er maar mee moet leren leven. Of een ruis-CD moet aanvragen bij de GGD. Dat geluid dus.

Dus verschoon ze ook van die blaffende hond of die buurjongen die gitaar leert spelen. Of een drumstel voor z’n verjaardag heeft gehad. Geef ze maar wat geld en stuur ze naar de zuipkeet, die jongen dan, niet die hond. Maar dan nog, de heerlijke geluiden van een keffende hond, een jankende gitaar of een hakkende drummer zijn voor een echte geluidsgestoorde het paradijs. Die tekent ervoor om levenslang naast de drummer van The Shadows, Tony Meehan te moeten wonen.

Geef duidelijk aan waar de vermoedelijke bron zich bevindt en om wat voor geluid het gaat. Als er in een bepaalde buurt meerdere meldingen zijn kunnen we luisterteams samenstellen die in overleg komen luisteren en een verklaring kunnen opstellen zodat een advocaat wat meer wapens krijgt tegen woningbouw en gemeente. Ook handig om straks met een paar duizend man voor het huis van de bazen van de hindermachines of de gemeente kerstliedjes gaan staan te zingen. Midden in de Heilige Nacht. Vergeet dan niet om ook een Ophicleïde mee te nemen en een roedel blaffende hondjes.

Geluidshinder melden:

http://www.windmolenoverlast.nl/

http://www.leefmilieu.nl/

http://www.laagfrequentgeluid.nl/index.htm

http://pieptonen.nl/

http://www.nsg.nl/nl/home.html

http://www.milieuklachten.nl