Gemeente Wijchen overlegt samen met de burger die nergens van af weet

Je krijgt een telefoontje van de Gemeente Wijchen dat de hoorzitting waarin je ze voor rotte vis wilde uitmaken niet doorgaat en dat er tijdens de afspraak die je met de burgemeester hebt wat uitgebreider op jouw gezeur zal worden ingegaan.

Vervolgens krijg je een dag later van de Gemeente bij monde van de secretaresse van de klachtencommissie een bevestiging dat het niet doorgaat en dat de gemeente en jij dat samen met jou en in goed onderling overleg samen hebben besloten, omdat we van elkaar houden en de gemeente dag en nacht met man en macht in touw is om het de burger naar de zin te maken en ervoor te zorgen dat jij, o burger, door deze geluidshinder niet op termijn met ernstige hersengerelateerde ziektes en -tumoren in een Alzheimer Opberg Centrum terecht komt. Zo ongeveer dacht ik te lezen dat er in die brief stond. Dus per omgaande een mailtje aan de afzender van die brief dat ik mij daar toch werkelijk niet in herkende.

Ik ga de lezer van dit blog nu wat regelmatiger voorzien van nieuws over de laatste ontwikkelingen en als er mensen zijn die ook voor Janlul bij de Gemeente Wijchen aan het klagen zijn over hinderlijke geluiden zoals ik ze hier op dit blog omschrijf, waar dan ook in Wijchen, stuur dan even een mailtje via het contactformulier of doe hierboven in de menubalk een melding en klik op ‘Geluidshinder melden’.

Deel dit: