Hartverwarmende reacties op mijn Noodoproep tijdens moordaanslag in Het Orgelhuis

Een paar maanden geleden stuurde ik per mail zo’n 150 stuks of zo noodkreten om hulp de deur uit tegen de geluidshinder waardoor ik langzaam bij stukjes en beetjes vermoord werd. Ze waren gericht aan de landelijke en lokale politiek en media. De reacties waren overweldigend.

Herrie Alert
Iedereen weet zo ongeveer wel dat door het alsmaar doorgaande gemaal en gedraai van motoren en andere turbines het gehoor naar zijn grootje gaat. Niet meteen natuurlijk want dan zou de tent te klein zijn en kreeg iedereen een geluidshindervaccin toegediend. Nee, het kan jaren duren voordat de haarcellen die het gekrijs en gejammer oppikken gemold zijn. En dan duurt het nog even voordat de corresponderende hersencellen de pijp aan Maarten geven omdat ze geen respons meer krijgen op hun signalen. En dan kun je met een beetje pech je laatste dagen slijten met een reusachtige hersentumor in je kop. Dus ik dacht laat ik de media en de politiek eens inlichten want die weten nooit wat er in de wereld te koop is. Die zullen daar wel van opkijken en dan staan die natuurlijk gelijk te trappelen om geluidshinder waar de burger last van heeft en op termijn de moord aan sterft op te lossen. En jawel hoor. Wat ik al had gedacht gebeurde.

Kleine tent door bomalarm
De mailing sloeg in als een bom. In Nijmegen en Den Haag. Het zal niet iedereen zijn opgevallen omdat als De Gelderlander er niet over schrijft het niet is gebeurd, maar in diverse gemeenteraden en op de redacties was de tent te klein. Nu staan de politiek en de media niet erg bekend om hun grote tenten (m/v) maar hier maakten ze meteen werk van. Burgemeesters en wethouders werden door woedende raadsleden voor vette hond uitgemaakt en diverse fietsenhokrelaties liepen op de klippen. Ik kreeg in ieder geval zelfs een telefoontje van een ombudsman van de locale Partij van de Arbeid. Die was dan wel weer blij dat ik intussen aan het verhuizen oftewel vluchten was dus dat probleem was opgelost en ik kreeg de beste wensen en beterschap. Iemand van GroenLinks liet als enige weten dat we in de nabije toekomst de zaak even bij een kopje koffie moesten bespreken. Maar hij schrok wel toen ik begon te brommen over windmolens en het verzwijgen van de herrie die ontstaat door de combinatie van bezuiniging op geluidsisolatie bij funderingen en de onbekende en ongeliefde grondgeleiding van trillingen en geluid. De Libertarische Partij meende dat de overheid het probleem zoals altijd was en adviseerde mij te verhuizen en aan mijn gezondheid te denken. Net daarvoor had ik een andere woning toegewezen gekregen. Maar dat even terzijde. O ja, en ik heb nu een hele verzameling teksten voor automatische mailbeantwoorders. Handig als ik straks de politiek in ga.

Ongezien de tiefus
Geweldig resultaat dus en na het reces, of de zomervakantie of na de verkiezingen zullen de alle andere gemeenteraden, wethouders en burgemeesters door de locale politiek worden aangevallen en voor vette hond worden uitgemaakt terwijl ook daar de fietsenhokrelaties dramatisch eindigen en zullen er eindelijk vragen in de 2e Kamer worden gesteld. Of het de Minister bekend is dat die arme drommel daar in dat Nijmeeegse Orgelhuis inmiddels gevlucht is voor het dodelijke gevaar en waarom hij geen asielzoekersstatus kan krijgen met een geheel geisoleerde woning met geluidshinderbeveiliging plus smartegeld en waarom die minister toen niet even in Het Orgelhuis is komen luisteren. Dus dat beloofd nog wat te worden. De kranten zullen vol staan met artikelen over mensen die enorme gezwellen in hun hoofd hebben door windmolens en mechanische ventilaties. De opvolger van Wientjes schaft alle turbines onmiddellijk af en de fabrikanten daarvan verhuizen massaal naar Irak omdat ze daar niet bang zijn van een beetje herrie. Alle reaguurders zullen op de GeenStijlvol schuimbekkend schande spreken over het onrecht dat deze mede-reaguurder ten deel viel en dat alle schuldigen danwel onschuldigen ongezien de tiefus kunnen krijgen. De alternatieve media zullen vol staan met artikelen waarin er schande werd gesproken over deze corporatistische overheid en dat Radar aan de deur zal staan plus Omroep Gelderland met draaiende camera. Dus ik heb toen de laatste dagen maar voor de voorzichtigheid met een bivakmuts op rondgelopen. Ik zie Bruls al met een gevolg van 5000 bezorgde mensen naar het politieburo lopen om aangifte te doen tegen alle betrokkenen, zonder aanziens des persoons of des partijs. Dus dat ziet er geweldig uit allemaal en ik hou jullie op de hoogte.

Deel dit: