Hee windmolenfreaks laat dit filmpje even aan je kinderen zien

Als de kids vroeger zagen dat je een stukje papier uit de auto gooide begon de hele achterbank krankzinnig te krijsen en werd je voor milieucrimineel uitgemaakt. Ze zouden je later in het bejaardentehuis stoppen en in je volle luier laten liggen zodat je zou weten wat vervuiling is. Ik hoop dat ze dat nog steeds doen.

Luchtfietserij
Gek genoeg zijn de meeste windturbinefreaks mensen die groen en links zeggen te zijn, in de milieuafdeling van de politiek omhoog zweven en toch met gelijkgeflipten kans hebben gezien om op kosten van de belastingbetaler adviesbureau’s, stichtingen en verenigingen op te richten en vol met kapitaal te laten lopen dat voor het grootste deel weer van diezelfde overheid afkomstig is. En daarmee worden plannen ontwikkeld om windturbineparken op te richten, te exploiteren en leeg te slurpen. Nou ja, er zitten ook wel wat ondernemende jongens van de vlakte bij en een stel vroegere nutsbedrijven. Maar hoe je het wendt of keert, zonder overheidsberovingen gaat er in die hele luchtfietserij geen wiek de lucht in.

Woekerstroom
Er worden kapitalen aan propaganda uitgegeven om de argeloze burger, die nog nooit een windturbine in werking heeft gezien of er een heeft horen zwiepen en dreunen, over de streep te trekken. Als volleerde communisten beweren ze met van die grote eerlijke ogen dat als je maar in hun windturbines gelooft je dan later in de sociaal-democratische hemel komt en dat het geluk aan den einder ligt te gloren. Vanzelfsprekend wordt er niks gezegd over horizonvervuiling, wurgcontracten, woekerstroom, toeristen die nooit meer terugkomen, Alzheimer en hersentumoren door slaapdeprivatie en aanhoudend Laagfrequent geluid. En vooral geen woord over de miljoenen dieren die door de wentelwieken versnipperd worden. Ooievaars bijvoorbeeld die als dank voor het brengen van de kinderen nu gemalen worden.

Dus kinderen, kijk naar dit korte filmpje en krijs zoals je nog nooit gekrijst hebt.

Voor de hele video kun je hier klikken.

Hier ligt ie dan! Met afgehakte vleugel en een bloedend gat in zijn rug. Bedankt windturbinefreaks!