Hersenen koken met Laagfrequent geluid

Zijn de waarnemers van Laagfrequent geluid de kanaries in een wereldwijde magnetron?

Malerij
Hersenen, als je ze hebt en gebruikt, zijn wonderbaarlijke dingen. Ze blijven maar doorgaan, dag en nacht. Ze blijven gewoon nadenken over alle zaken waar je nog geen antwoord op hebt gevonden. En dan, opeens en zonder waarschuwing, valt er een kwartje. Dus ineens weet je het!

Alweer gebrom
Nadat ik iets over wandelende glazen, wegtrillende karaffen en verhuizende bedden had geschreven vond ik het tijd om iets gezonds te gaan doen. Dus een bak bamie in de magnetron, draaien aan de knop en drukken op start. Hoe krijgen ze het bedacht, dacht ik, toen ik het gebrom hoorde waarmee het apparaat de hap gaar kookte.

Moord op de keukenvloer
Je hebt alleen maar een apparaat nodig dat Laagfrequente trillingen veroorzaakt, of hoge, daar wil ik vanaf wezen, en je hoeft nooit meer rauwe bonen te eten. Het geluid klonk inderdaad precies zoals de geluiden waar ik soms wat over schrijf. Een laag gebrom dat door de plank waar het apparaat op staat wordt verder geleid naar het holle ongeisoleerde kartonnen wandje waar die plank dan weer aan vast zit. Daar wordt het gebrom mooi versterkt zodat je er in je hele hut van kunt genieten.

Bromspuitje
Zou ik er ver naast zitten of een vooruitziende fantasie hebben als ik denk dat een woning eigenlijk ook een soort magnetron is met al die laag- en hoogfrequente trillingen? En dat straks blijkt dat LFG, laagfrequent geluid, opzettelijk door apparaten, fabrieken, gasverdeelstations en noem maar op, van overheidswege moet worden veroorzaakt om te worden ingezet bij het koken van al te nadenkende hersenen?

Deel dit: