Klanten kweken in de Zorg | Alzheimer en Parkinson krijg je door geluidshinder

Herkauwend wordt je aangekeken als je hel en verdoemenis over die geluidshinder preekt en als je beweert dat je daar niet alleen hersenkanker maar ook nog Alzheimer en Parkinson van oploopt. Plus nog een hele rits andere enge ziektes waar ik ooit nog eens over ga lopen miepen.

Nu is het echt want het stond in De Gelderlander
Waar heb je dat gelezen? Dat is de vraag waarmee je om de oren wordt geslagen. En als je dan niet heel rap met een goed antwoord weet te komen krijg je een hele riedel aan snuivende gezichten en rollende ogen te verwerken. Och, zeggen ze dan, jij altijd met je ziektes. Maar nu stond het toevallig wél in De Gelderlander. Wel in een ouwe, maar toch, het telt  en dus is het waar. En ik schreef er natuurlijk al veel eerder over maar daarmee was het nog niet officieel. Nu dus wel.

Amyloidafzettingspaarpot
Ja, ik vind het ook maar een gekke naam maar het komt hier op neer dat door slaapverstoring je hersenen de rotzooi genaamd amyloidafzetting niet meer kwijt raakt en opspaart tussen de hersencellen. Je hele hoofd komt dus vol met afval te zitten. Denk bijvoorbeeld aan de oceanen die ook verstopt raken met plastic afval. En het beroerde is dat je de slaap die je nodig hebt om deze meuk af te breken niet meer kunt inhalen. Dus niet even een weekend bijslapen en het is weer voor mekaar. Die afzettingen zorgen ervoor dat je zo duf wordt als een konijn en de hele dag naar je sleutels loopt te zoeken die je in je hand hebt. Een paar jaar later vraag je jezelf af van wie dat ding is waar die sleutels aan vast zitten en waar sleutels voor zijn. Alzheimer dus.

Klantenwerving
Elke keer als een verhuurder, zoals bijvoorbeeld een woningbouwcorporatie of een gemeente, niks doet aan die geluidshinder die wordt veroorzaakt door bijvoorbeeld rammelende mechanische afzuigkappen in kippenhokwoningen, plegen ze een aanslag op hun huurders en burgers. Je zou bijna zeggen dat dit het grote plan is om klanten voor de Zorginstellingen te kweken. Om mensen door hindergeluiden met Alzheimer en Parkinson op te zadelen zodat ze in een latere fase mooi opgenomen kunnen worden in de Verzorgingstehuizen die natuurlijk ook eigendom van de Woningcorpocratie zijn. Of van hun vriendjes van de Gemeente of ergens anders in De Overheid. Dus dat is Kassa! Een mooi voorbeeld van klantenbinding is in Wijchen te zien. Daar worden de bewoners van de aanleunwoningen horendol en Alzheimerklaar gemaakt door de apparatuur van Sint Jozefzorg waar ze dan later hun plekje krijgen. Om zich hiertegen te beschermen zie ik er steeds meer met een gehoorapparaat rondlopen. Zal binnenkort wel niet meer door de Ziekenfonds vergoed worden zodat ze dan weer vanzelf klantje worden.

Vazallen en hulptroepen
Nu gaat dat kweken van verse klanten alleen goed als je veel ondersteuning hebt van vrienden die bijvoorbeeld bij de overheid werken en een opleiding tot tomatenmetselaar hebben gehad en hierdoor dus alles van geluidshinder af weten. Ik bedoel dus de tomatenexperts van de gemeente die dit gekweek door handhaving moeten voorkomen en daarvoor hun eigen Omgevingsdienst hebben gekregen zodat ze dat lekker zelf mogen weten of ze het doen. En ook die geluidsexperts, die zo kwistig leuke rapporten maken waarin altijd wat zweverig staat dat ze met de door de woningbouw of gemeente ingehuurde apparatuur eigenlijk geen fluit kunnen opnemen wat maar lijkt op de geluiden waar die klaaghuurder horendol van wordt doen lekker mee in dit toneelstuk. Altijd dezelfde rapporten over geluid en nooit eens dat de klagende burger in het gelijk wordt gesteld. Van de miljoenen klachten kun je er hooguit 3 terugvinden waar de burger met een divisie advokaten en tonnen aan kosten voor geluidsmetingen zijn gram heeft kunnen halen.

Rapportgeneratorindustrie
Ik zit even te denken of dit nu een mooi voorbeeld is van die totalitaire staat waar wij gelukkig niet in leven. Maar ja, die buro’s moeten wel want als ze 1 rapport schrijven dat de klager gelijk heeft kunnen ze wegens het wereldwijd uitblijven van opdrachten van gemeentes en overheden het faillissement aanvragen. Want op huurdersvriendelijke rapporten zitten woningbouw en gemeente of provincie niet te wachten. Zo’n nietszeggend rapport is trouwens wel handig voor de opdrachtgevende instantie want die kan zich hierachter mooi verschuilen en bij een rechter gaan zitten janken dat ze alles hebben gedaan wat menselijkerwijze mogelijk was, zelfs met een opname met een geluidsbandje zonder geluid en een rapport in koperdiepdruk met echte grafieken.

Hier nog een link voor wie het niet geloven wil.

Deel dit: