Klappende waterleidingen in Het Orgelhuis

Over de klappende waterleidingen in Het Orgelhuis heb ik het nog nauwelijks gehad. En dat is jammer omdat er meer mensen zullen zijn die met dit knallende geluid in hun wooncomplex te maken hebben en er een oplossing voor zoeken. Ik kwam op het idee om dit even op te schrijven omdat ik de bombardementsgeluiden weer hoorde bij de buren hier achter. Dat gebeurt vroeg in de morgen, tussen de middag en ’s avonds een paar keer plus op de wasmachinetijden natuurlijk. En dan tussendoor nog een tiental keren voor het verrassingseffect.

Standvast Wonen lost dit simpel op door op klachten niet te reageren of tenslotte maar een nietsvermoedende monteur bij je langs te sturen die een terugslagklep ergens bij je moet monteren. Bij mij hoor ik af en toe wel eens een waterleiding knallen bij het dichtdraaien van de kraan maar dat is nog niks vergeleken bij de oorlogsgeluiden die bij de buren hierboven of hierachter loskomen als die even aan de kraan zitten of de wasmachine zijn gang laten gaan, zei ik. O, zei de monteur, dan doe ik wel een briefje bij ze in de bus dat ze contact moeten opnemen als ze klachten hebben.

Vervolgens heb ik er nog een paar keer aan gerefereerd maar de daarop volgende stilte van de kant van Standvast heeft mogelijk te maken met de brief waarin ze stellen dat ze ten aanzien van geluid niks voor mij kunnen en willen betekenen. We zijn alweer zoiets van een jaar verder. Ik hou jullie ook op de hoogte via Twitter.

Deel dit: