Gezondheid

Laagfrequente geluidshinder door riolen

Die Belgen lopen in hun onderzoeken een heel eind vooruit op Nederland. Bij ons is het totaal onbekend of en hoe Laagfrequent geluid ontstaat, of het bestaat en waar dan eventueel de bron van alle kwaad is gelegen.

Zeurzakken

Bijkomend voordeel van dat niet onderzoeken is dat je dan als overheid en woningcorporatie al die zeurzakken over hun geluidshinder mooi het bosje in kunt sturen want, jeweettog, de wegen van Laagfrequent geluid zijn ondoorgrondelijk, het is niet op te sporen en er is echt niets aan te doen dus gaat u maar lekker slapen.

Vlinderslag

De Belgen zoeken het niet op tientallen of honderden kilometers afstand maar kijken even recht voor hun neus. Klappende riooldeksels zijn vaak de oorzaak zeggen de Belgen en gaan onmiddellijk tot actie over. En nu zie je een voorbeeld van hoe de vleugelslag van een klein vlindertje in de wouden van Brussel een storm kan veroorzaken in de portemonnee van vliegtuigliefhebbers tijdens de uitverkoop.

Luchtleidingen

Dank je wel Belgen, jullie hebben mij op het spoor gezet van de veroorzaker van de grootste kwelling voor de mensheid sinds de uitvinding van de Belastingdienst en wel Het Vaderlandsche Riolenstelsel. Er liggen miljoenen min of meer dichte kilometers aan rioolleidingen in de vaderlandse bodem. Even daargelaten dat de meeste zo lek als een mandje zijn en er dus iedere dag een volledig Ijsselmeer aan urine, poep en inlegkruisjes de bodem in zakt, zijn die pijpleidingen leeg. Een centimeter of 10 stront en pis en daarboven een volledig lege buis lucht en dan miljoenen kilometers lang. Met om de zoveel meter een pompstation want anders komt dat spul nooit in onze reinigingsmachines en dan hebben we natuurlijk al heel snel last van watersnood en niks meer te drinken.

Klankkastwoningen

De geluiden van al die pompen en gemalen, maar ook van het verkeer dat daar precies boven rondscheurt wordt via de wat vochtige lucht in de riooltjes en de echt hollandse kartonachtige klankastwoningen perfect rondgeleid naar de oren van mensen die wanhopig klauwen naar hun oordopjes of ruis-CD’s tijdens het luisteren naar iemand van het Laagfrequent Promotie Team. Dus wanhopig zoekende overheid, stop uw gedaas, ik heb het gevonden.

Bron: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20131022_00804177