Logboek januari 2014

Gedurende de maand januari 2014 heb ik de geluidshinder zoals die door mij werd waargenomen weer op een notitieblok genoteerd.

Deze informatie is op een spreadsheet gezet en die is vervolgens voor iedereen toegankelijk op Scribd geplaatst. Dit document (pdf) kun je daar ook downloaden.

Ik geef op het overzicht een waardering voor de geluidssterkte in de kolommen Laag (lage tonen) en Hoog ( hoge tonen) van 0 tot 5 waarbij 0 onhoorbaar en 5 ongeveer een brullende straaljager moet voorstellen. De namen van de andere kolommen spreken voor zich.

De originele versie (Excel) is via het Contactformulier bij mij op te vragen. Misschien kunnen de gegevens geanalyseerd worden en in dat geval zou ik graag de bevindingen willen weten.

Hieronder kun je het overzicht ook bekijken.

Geluidsregistratie Januari 2014 by Bert Peters

Deel dit: