Nachtventilatie maakt de buren horendol

Geluidshinder waar wij van de geluidshinderzeurderij over zeuren, wordt overdag gemaskeerd door omgevingsgeluiden. Dat zeggen ze tenminste bij de afdeling geluidshinderontkennerij van woningbouw en gemeente. Eigenlijk weten ze er ook geen bal van maar ze moeten wat doen. Dus doen ze niets.

Technische moordenaars
Tegen het vallen van de nacht beginnen er tientallen en misschien ook wel honderden ventilatoren met hun verderfelijke werk. Door tijdschakelaars of ingebouwde technische computers worden ze opgestart met het doel om onschuldige bewoners uit hun slaap te houden, hun gehoor te mollen en het groeien van hersentumoren te bevorderen. Een en ander onder luid applaus van woningcorporaties en gemeenten. Want met een beetje goede wil sterven de bewoners van huurwoningen daardoor vroegtijdig uit en kunnen de woningen gelukkig verkocht worden.

Flinke klap in de nek moeten ze hebben
De gebruikers van die ventilatoren denken dat deze luchtverplaatsers voor het afzuigen van vieze kookluchtjes zijn en dat ze vooral gedurende de nacht worden aangezet vanwege de groene stroom. Maar feitelijk zijn ze door monsterlijke wetenschappers om 2 redenen bedacht. Voor het uit de kruipruimtes, de spouw en de buitenlucht naar binnen zuigen van fijnstof in een bedje van asbest en om mensen in de Orgelbuurt horendol te maken door ze uit de slaap te houden waardoor hun gezondheid naar de knoppen gaat. En als ze al niet vroegtijdig door de asbest aan hun einde komen krijgen ze met die geluidshinderende ventilatoren de laatste klap in de nek. Dus dat is mooi meegenomen in de strijd tegen die subsidiehuurders. Met hun gezeur altijd.

Deel dit: