Nederland heeft het Verdrag Mensenrechten al verlaten

Het een na het andere land loopt weg uit de Mensenrechtenclub omdat de wetten en afspraken daarvan geen moer voorstellen en toch niet worden uitgevoerd.

Engeland kapt er ook al mee. Premier Cameron sluit niet uit dat zijn land het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens verlaat als er niets veranderd aan de manier waarop de wetten van dat verdrag worden toegepast.

Gelijk heeft ie want al die Mensenrechtenoperettes zijn alleen maar bestemd voor de Bühne van de Goede Mensen. Voor het Goede Gevoel. En om de Amerikanen van tijd tot tijd weer eens flink uit te kunnen schelden. Stop er dus ook maar mee, mensen hebben alleen maar rechten als dat in de reclame en propaganda lekker uitkomt en als het iets in het verre buitenland is.

Wat mij betreft moet Nederland dit verdrag daarom ook zo snel mogelijk opzeggen omdat dit land de wetten van dat verdrag toch aan haar laars lapt. Iemand die bijvoorbeeld aangifte komt doen op een willekeurig politieburo in Wijchen wegens een misdrijf tegen de Mensenrechten wordt daar door de dienaren van de staat met een muur van weigerende gekruiste armen opgewacht. Nee, zegt dan de dienstdoende armenkruisert, dat hoort u mij niet zeggen dat we uw aangifte niet opnemen. Nee, dat hoor ik hem inderdaad niet zeggen maar zijn gekruiste armen zeggen wat anders.

Deel dit: