Ochtendconcert vol geluidshinder in Wijkcentrum de Brink te Wijchen

Niet alleen de buren van Sint Jozef in Wijchen hebben last van slapeloze nachten, ook de buren van Wijkcentrum de Brink op de Huurling doen geen oog dicht door de roffelende en suizende herrie van de luchtinstallaties van het gebouw.

De buren worden uit hun slaap gehouden door de alsmaar doorroffelende en suizende geluiden die uit het enorme ventilatierooster komen. Een mooi voorbeeld van bouwers en eigenaren die zich niets van de gezondheid van hun buren aantrekken. De huizen staan dan ook op 10 meter afstand.

De geluidsopnamen zijn niet van de beste kwaliteit maar toch is het suizende en rommelende geluid dat uit het ventilatierooster met de afmetingen van een garagedeur komt goed te horen. Dit was in de ochtend ergens tussen 5 en 6 uur. Meestal gaan de machines dan in de ruststand dus ze kunnen nog véél beter. Binnenkort zullen we een nachtopname maken. Vergeet niet om even een mailtje te sturen via het contactformulier als je ook last hebt van dit soort geluidshinder. Dan wil ik daar ook wel een opname van maken die we op deze website kunnen publiceren. Wel van echte geluidshinder waar ik mij hier flink druk over maak dan hè, want voor een blaffende hond kom ik liever mijn bed niet uit.

Deel dit: