Ook Wijkcentrum De Brink in Wijchen geeft nachtconcerten voor de buren

Steeds meer slachtoffers van geluidshinder in Wijchen roeren zich. Niet alleen de krijsende orgelpijpen van Sint Jozef in Wijchen maar ook de snerpende geluidsgolven afkomstig van de ventilatoren en luchtkanalen van bijvoorbeeld Wijkcentrum De Brink beroven de mensen van hun nachtrust.

Er druppelt steeds meer informatie binnen van mensen uit Wijchen die ook slapeloze nachten wegens alsmaar doorkrijsende, snerpende en brommende geluidshinderaars hebben. En die ook op nagenoeg dezelfde manier als ik door de veroorzakers en de Gemeente Wijchen mishandeld worden. Toch sterk, omdat iedereen van wie je dat niet horen wilt je vertelt dat je de enige bent met deze problemen, dat je naar de dokter zou kunnen gaan en dat ze met je begaan zijn omdat omdat ze ook een vriend hebben met Tinnitus.

In de nieuwe wijk bij de Huurlingse Dam is er herrie en zelfs in de buurt van De Teersdijk wordt er geklaagd. Enkele buren van wijkcentrum de Brink doen er al 3 jaar ’s nachts geen oog van dicht door de bulderende ventilatieroosters op 10 meter afstand van hun slaapkamer en moeten toch elke ochtend, geslapen of niet, weer fris naar hun drukke baan. Alleen tijdens de schoolvakanties wil het nog wel eens gebeuren dat er vergeten wordt om de boosdoeners, op afstand, aan te zetten. Dan daalt er een weldadige rust in de buurt neer. Dus ging ik om een uur of 4 in de ochtend even poolshoogte nemen en heb er wat beeldjes en opnames gemaakt.

Omdat er op de video niet echt goed te zien is waar het over gaat heb ik hieronder nog wat plaatjes geplakt. Op de linker afbeelding zie je het garagedeurformaat luchtrooster en rechts de roosters met de afmetingen van een deur boven de ramen op de verdieping.

      

Deel dit: