Op de computer werd toen de thermometer van de Sahara aan de gegevensingang van de Noordpool gekoppeld

Van die meting klopt geen bal, we hebben al zijn burgerrechten met de grond gelijk gemaakt en we staan ook nog eens zwaar voor lul als hij bij die hoorzitting echt de GeenStijl en de Gelderlander meebrengt, zoals hij gisteren beloofde aan de geluidsmeter van de ODRN.

Geluidsmeter van de ODRN?

Ja, ik heb vorige week of zo een opdracht aan ze gegeven om daar maar weer te gaan meten. Maar nu wat beter en dat er geen dingen meer verwisseld of weggeredeneerd en omgeduid worden zoals in die laatste.

Hoezo laatste, er was er toch maar één?

Ja, die bedoel ik, toen er 3 minuten aan elke kant van de woning is gemeten en de gevels zijn verwisseld. Dat kwam beter uit.

Gevels verwisseld?

We hadden, zeg maar, per ongeluk de voorzijde van zijn woning die aan de achterzijde ligt bij Sint Jozef neergezet en de achterzijde die aan de voorzijde ligt bij de Emté en in het rapport de metingen op de andere geplakt, nou ja, erg ingewikkeld maar zo deden ze dat ook bij de meetgegevens voor de opgewarmde aarde. Dat weet je toch nog wel?

Natuurlijk dat was slim gevonden van die klimaatwetenschappers. We hebben het er op school nog uitgebreid over gehad. Op de computer werd toen de thermometer van de Sahara aan de gegevensingang van de Noordpool gekoppeld. Je had dagen dat het 50 graden op de Noordpool was dus dan wil zo’n Aarde wel opwarmen.

Ja, onze leraar vertelde dat we het goed moesten onthouden want als we bij de overheid gingen werken kon het principe nog wel eens van pas komen. Zo zie je maar weer.

Maar waarom moest de ODRN weer opnieuw gaan meten?

Omdat we moeten laten zien dat we alles in het werk stellen om onze burgers ter wille te zijn. De vorige meting hebben we volledig in de soep laten lopen. De zeurburger kwam er achter dat we wat rare capriolen met die voor- en achtergevel hadden uitgehaald.

Ja, dat is kudt en de Gelderlander heeft ook al gebeld. Wat nu?

Gewoon afwachten, wij zijn ambtenaren en daarin gespecialiseerd. Als we geluk hebben valt ie in slaap en vergeet de boel door al die slaapdeprivatie.

Deel dit: