Persoonlijke Standaard Uitrusting voor bewoners van Orgelwoningen

Persoonlijke Standaard Uitrusting voor Orgelliefhebbers

In plaats van de bron van de de hartverscheurend mooie symfonieën die uit de ingewanden van de Orgelwoningen opstijgen op te zoeken en te versterken adviseren de Woningcorporaties, Gemeentelijke Omgevings- en gezondheidsdiensten gelukkig steeds meer om uw huisarts te bezoeken om doorverwezen te worden naar de KNO-arts als u het niet goed kunt horen allemaal. En ze adviseren natuurlijk om overdag oordopjes in je oren te proppen om te voorkomen dat je ’s nachts niet alles hoort.

Geen haar op het hoofd van al die betrokken adviseurs zal er aan denken om zand in de raderen te werpen en te verhinderen dat jij iedere nacht kunt genieten van de zware dreunen van Bach en de frivole fluit van Vivaldi. Daar mogen we ze best dankbaar voor zijn, dat ze kennelijk met z’n allen hebben afgesproken om de liefhebbers van een grote of Kleine Nachtmuzik niet te storen bij hun liefhebberij.

Wij van de Blije Orgelhuis Bewoners hebben er alle vertrouwen in dat ze kosten noch moeite zullen besparen om de nodige wet- en regelgeving zodanig aan onze wensen aan te passen dat wij tot in lengten van dagen kunnen blijven genieten. Een en ander dus gewaarborgd door onze vrienden bij de woningbouwcorporaties en de gemeente.

Overdag oordopjes dragen, ter voorkoming van gehoorschade, helpt je om ’s nacht beter te kunnen genieten van je lievelingsmuziek. Maar door de bezuinigingen moeten muziekliefhebbers die dure maatoordopjes zelf betalen en die uit het pakje vallen telkens uit je oren als je weer eens je hoofd schudt over al dat gedoe in de poltiek.

Daarom adviseren wij om ook een bivakmuts over je oren te trekken. Dan vallen je oordopjes in elk geval in je bivakmuts en als bijkomend voordeel herkent de hele buurt jou als die muziekliefhebber uit Het Orgelhuis.

Deel dit: