Politie Wijchen stuurt papieren vastlegging contactmomenten op

De politie is toch wel je beste vriend want ik kreeg een paar dagen geleden de schriftelijke verslagen van mijn contactmomenten toegestuurd terwijl dat eerst werd geweigerd.

De verdedigers van Geert
Nee, zij de agent toen, daar hebben wij geen formulieren voor en dat is alleen voor intern gebruik. U kunt uw advokaat vragen om erom te vragen. Hij stond daar onverzettelijk met gekruiste armen. Zo moeten zijn collega’s er op alle politiburo’s in Nederland en de Antillen bij hebben gestaan dacht ik nog, toen ze ook met die onverzettelijke gekruiste armen verhinderden dat de stapel voorgedrukte aangiften tegen Geert Wilders gebruikt werden.

Bruls burgemeester gemaakt
Ze moeten toen ook Burgemeester Bruls van Nijmegen met 5000 volgers hebben verteld dat er geen aangifte kon worden gedaan. Niet omdat ze die niet wilden opnemen maar omdat ze niet wisten welk strafbaar artikel ze er aan moesten hangen zodat zo’n aangifte aangiftewaardig werd. En met die landelijk gekruiste armen zullen ze dan ook wel verteld hebben dat ze een aangifte niet weigerden op te nemen maar dat ze aangevers dan wel met feiten en omstandigheden op te proppen moesten komen. Een briefje van de dokter of een geluidsmetingsrapport. In ieder geval iets op papier. Want in dat geval van Geert Wilders stond er ook weer eens niks op papier. De massale aangiftes zullen dus ook wel niet zijn opgemaakt, net als die van mij. Ze hebben die Bruls toen denk ik burgemeester gemaakt.

Al die moeilijke woorden die ik hierboven schrijf zoals ‘aangiftewaardig, feiten en omstandigheden’ heb ik gepikt uit de papieren vastleggingen van mijn contactmomenten waar ik bij de Politie Wijchen schriftelijk om moest verzoeken en die men mij inmiddesl toch heeft toegezonden.

Deel dit: