Sint Jozef Nachtconcert 2 is binnen ook weer perfect te horen

Deze opname laat de geluiden van ventilatiepijpen en andere veroorzakers van geluidshinder horen, zoals die bij mij binnen worden ervaren. Met af en toe een zeer schaarse pauze waarin een kleiner pijpje de dienst over neemtgaat dit dag en nacht door. Vaak staan er een stuk of 10 tegelijk te snerpen.

Omdat ik in de afgelopen nacht vergeten ben om na die mooie buitenopnamen ook binnen even te filmen kreeg ik de kans om dat rond 4 uur in te halen. Buiten was het een orkest van belang maar ik vond dat we nu eens wat meer aandacht voor binnen moesten hebben. Vandaar deze geslaagde opname.

Probeer die doorgaande ruis een beetje weg te denken en je houdt de prachtigste klanken van echte Wijchense orgelmuziek over. Mocht er in jouw buurt ook prachtige muziek opgevallen zijn, dan kun je dat even via het contacformulier bij mij melden. Ik kan je misschien adviseren hoe je ze van een pakkende titel voorziet met Movie Maker of hoe je ze op YouTube kunt zetten om ze daarna hier op de website te publiceren.

Deel dit: