Sporters horendol van laagfrequent geluid in Sochi

Of het Koninklijk Paar en onze vrolijkste MP ook in hun bedje liggen te daveren is onbekend, maar sporters worden horendol van de dreunende LFG-geluiden en de hoge fluittonen die daar kennelijk bij horen. Heel Sochi is een paradijs voor klagers over geluidshinder.

Enorme kosten en moeite zijn gespaard bij het aanbrengen van geluidsisolerende maatregelen. Niet dat daar geen geld voor was, want geld was er in overvloed. Alleen werd dat voor twinpotten gebruikt omdat die een heel erg verbroederende of verzusterende invloed op sporters hebben.

Droogtrommels
De sporters klagen dat ze niet voldoende nachtrust krijgen omdat er ’s nachts tegen een uur of 2 allemaal droogtrommels gaan staan daveren en dat door dat gedreun ook de mechanische ventilaties aan het resoneren slaan. Nou, dan hoef ik je niet te vertellen dat die sporters de volgende dag geradbraakt zijn. En horendol.

Lamme Stefan
Stefan Groothuis was zo lam van de herrie en de gemiste slaap, dat hij niet meer in staat was om zijn voeten op te tillen en daardoor met de punt van de schaats in het ijs kwam en onderuit ging. Met dank aan het LFG, het laagfrequent geluid.

Suffe Ireentje
Ireen Wüst had, als ze lekker had kunnen slapen en niet de hele nacht door die droogtrommels had liggen woelen, in 3.00,34 minuten gewonnen. Door slaapgebrek deed ze er nu 1 hele minuut langer over.

Update:
Echt iedereen heeft slecht geslapen.

Deel dit: