Gezondheid

Windmolens zijn het nieuwe asbest

Niemand heeft het zien aankomen. Iedereen weet het nu zo ongeveeer wel. Dat asbest door een lucratief samenspel tussen bevattelijke politici, ambtenaren en de asbestindustrie, wereldwijd over de mensheid werd uitgestrooid.

Opberghuizen

Sommigen denken dat dit gebeurde om ervoor te zorgen dat er niet teveel oudjes in de opberghuizen gelegerd moesten worden en dat spaarde ook weer een hoop pampers uit. De papierindustrie voelde zich daardoor zwaar achtergesteld en kreeg dus de levering van miljarden tonnen papier, om lichtjaren vol ongelezen rapporten en aangifteformulieren op te printen, toegewezen. Anderen beweren dat dit deel uitmaakt van het grote plan om de wereldbevolking op hooguit 500 miljoen te brengen. Maar goed.

Het boor- en zaagbericht

Het Asbestproject is dus de voorganger, de goeroe, de blauwdruk voor de windmolenprojecten die in de hele westerse blaat- en stemschapenwereld geheel democratisch in gang worden gezet. Over 20 jaar wordt de hele zooi dan weer verboden wegens nog dodelijker dan het jarenlang wonen in een asbesthuis en het eten van broodjes asbest. Dan volgen er dus weer Windmoleninventarisaties A en B en de mededeling van Uw Regeering dat het land nooit in gevaar is geweest, De Regeering heeft gewaakt, u rustig kunt gaan slapen als u er maar niet in boort of zaagt en u tevens braaf dag en nacht de door de overheid in belangeloze samenwerking met de industrie verplichte oordopjes draagt en een ruis-CD van Ad Visser hebt aangeschaft.

Plandemie

Nu weet ik niet of de asbestplannen ook lang van tevoren al werden bedacht en ontwikkeld. Bij de Windmolenprojecten viel me op dat er vijf of zes jaar geleden geheel toevallig en zonder enige opzet door raadslieden, wethouders, andere politicie, hun partijen, de milieufreaks, de groenlinksen, de Eekhoorntjesbrugpartijen en noem maar op stichtingen coöperaties, beevees, adviesburo’s en andere schuilkelders werden opgericht met als doel het promoten en exploiteren van windmolens. En dat niet alleen, het gebeurde gelijktijdig in Nederland, Duitsland en België. Andere landen heb ik niet bekeken maar Denemarken scoort hoge ogen. Vanwege de zon koos Spanje in die tijd voor de concurrentie uit China, de grootste leverancier van zonnepanelen ter wereld. Spanje is daar van terug moeten komen omdat ze mede hierdoor failliet zijn gezogen.

Vriendocratie

In 2010 werd er in Kranenburg, Duitsland, een klein particulier windmolenprojectje van 3 molentjes door de inspanning van de burgemeester getorpedeerd. Daar had hij kennelijk geen zin in want het doorkruiste de eigen plannen voor het plaatsen van een stuk of twintig windmolens van 200 meter hoog midden in het Reichswald. Een jaar eerder namelijk had hij met zijn vriendjes de nodige stichtingen en BV’s opgericht die ten doel hebben, geheel toevallig, het promoten en exploiteren van windmolens voor de opwekking van energie welke door een energiebedrijf van de Gemeenten wordt afgenomen en geleverd aan de daar in het gebied wonende burgers. Ja, inderdaad, de burgers krijgen dan de verplichting om alleen hun stroom af te nemen van de Zielloze Moordmachines bij dat energiebedrijf.